Testo 100 (Biotech Pharmaceutical) Тестостерон пропионат

10 ампули

55.00 лв.

В Наличност!

Testo 100 / Тесто 100 на Biotech Pharmaceutical е силен и качествен Тестостерон пропионат. Добър анаболен препарат с бързо действие и силен ефект за качване на солидна мускулна маса.

Product Description

Testo 100 е търговко име на Тестостеронов анаболен препарат с добавен естер – пропионат, за бързо освобождаване в тялото. Тестостерон пропионат се смята за най-меката форма сред анаболните стероиди съдържащи тестостерон, заради бързото му действие. Подходящ стероид за бързо покачване на мускулна маса и сила, може дори да се използва в цикъл за релеф но в съчетание с добри анти-естрогени, за да се намали задържането на вода в тъканите.

Подобни анаболни препарати:
Testosteron-propionat – Balkan pharmaceuticals

При нормален прием, повечето индивиди не забелязват странични ефекти вследствие на преобразуването на препарата в естроген т.е. не се наблюдава ароматизация. Но по-чувствителните да внимават и да имат под ръка един блистер Провирон, за да се спре евентуална ароматизация. Водната задръжка при пропионата Testo100 е по-малка от тестостерон препаратите с дълго действие.

Като всички препарати с Тестостерон, така и Testo 100 е силно анаболен и андрогенен стероид. Голямо покачване на мускулна маса и сила. Поради бързия естер пропионат, препарата започва да действа 2-3 часа след инжектиране, до 2-3 дни.

Тесто 100 се използва предимно в цикли за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата.
Тестостерон препаратите намират голямо приложение в тежката атлетика.
Много използван препарат в кеча, ММА бойците, американския футбол, бейзбола и др.

За Тестостерон може да се каже, че е универсален анаболен стероид. Все пак всички други анаболни стероиди са негови производни. Тестостерон се комбинира успешно с всички анаболни стеориди.

Testo 100 (Тестостерон пропионат) се приема оптимално по 100мг през ден, а по-напредналит инжектират всеки ден. След цикъл с всякакъв вид Тестостерон е желателно прилагането на тестостерон стимулиращи продукти като Прегнил (Pregnil) и/или Кломид (Clomid/Nolvadex), за да се избегне пост стероидния крах.

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Тестостерон пропионат /Testo 100/ може да бъде открит и засечен в тялото до 3 седмици след последната инжекция.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Testo 100 (Biotech Pharmaceutical) Тестостерон пропионат”