Промо
testosterone cypionate max maxpharm-canadian

Testosterone Cypionate Max (MaxPharm) Тестостерон Ципионат

10мл

75.00 лв. 59.00 лв.

В Наличност!

Testosterone Cypionate Max Тестостерон ципионат е анаболен стероид за изграждане на масивна мускулатура. Действието на този стимулант е изключително ефективно поради силно андрогенните си качества и силния анаболизъм.

Product Description

Testosterone Cypionate Max на канадската MaxPharm е Тестостерон ципионат, който спомага за изграждане на масивна мускулатура. Характеризира се с изключителна ефективност.  Тесто 200 се характеризира като дълго действащ инжекционен тестостерон. Атлетите и бодибилдърите го използват  изключително често и поради сходството му с останалите стимуланти. Testosterone Cypionate Max на Макс Фарм е силно  анаболен и андрогенен. Този инжекционен стероид се ароматизира лесно. Токсичността му  за черния дроб е умерена.

По мнение на някои Testosterone Cypionate се усеща повече отколкото Testosterone Enanthate. Дозата Тестостерон Ципионат е веднъж на 7дни. Максимална ефективност се постига  при доза Тестостерон Ципионат (Testosterone Cypionate Max) 1 – 3 мл на 7 дни.

Най-силното преимущество на Testosterone Cypionate (Тестостерон Ципионат) е  неговото силно андрогенно и анаболно въздействие и периода на полуживот от около седмица. Това води до голям прираст на мускулна маса и значително повишена сила при използващите Тестостерон Енантат. Тези характеристики се съпровождат и от съществено задържане на вода.

Testosterone Cypionate Max на MaxPharm може да се комбинира в основен период с абсолютно всички анаболни и андрогенни стероиди за повишаване на мускулна маса.

Testosterone Cypionate Max е силно предпочитан и високо оценяван при спортове където се изискват  груба сила и агресивност, вдигане на тежести, пауърлифт и др.  В  книга „Справочник на стероидите-2” Дан Дъчейн препоръчва доза Тестостерон ципионат от 200-400 мг седмично.

Бодибилдерите, които приемат Testosterone Cypionate за кратко време стават масивни и силни. Но поради високото задържане на вода,  до няколко седмици същите тези напомпани мускули се превръщат във водниста и подпухнала мускулатура. Единствено на външен вид изглежда масивна и обемна. При опит за сила не се получава нищо.

По време на употреба на Тестостерон ципионат дори ежедневните дейности като изкачване по стълби, пренасяне на мебели водят до усещане за напомпване в краката и ръцете. Testosterone Cypionate намаля болките в ставите, кръста и гърба, които са причинени от дегенеративни процеси в прешлените на гръбначния стълб.

На начинаещите спортисти и бодибилдъри се препоръчва да стоят далеч от всички естери на тестостерон. Употребата на тестостерон от неупотребявали до този момент анаболни и андрогенни стероиди трябва да се отложи за последващ етап, при който останалите „леки стероиди” са престанали да действат.

Когато целта е увеличаване и нарастване на мускулна маса, употребата на инжекционен стероид Testosterone Cypionate Max на MaxPharml се съчетава с Анаполон, Бионабол, Параболан и Дека- дураболин. Препоръчителен прием е: 500 мг Testosterone Cypionate, 200 мг Дека-дураболин и 100 мг Анаполон. 6 седмици по-късно Анаполон може да бъде заменен с доза 30 мг Бионабол. Съществува т.нар. сигергизъм между Тестостерон ципионат и останалите стероиди, затова по време на цикли за маса той може да се комбинира с почти всички останали анаболни андрогенни стероиди.

Един от негативните странични ефекти на Testosterone Cypionate Max е появата на гинекомастия. Този анаболен стероид има свойството силно да ароматизира в естроген. Това води до натрупване на излишни мазнини в организма. Като цяло степента на изразеност на гинекомастия и изобщо появата й зависят от индивидуалната предразположеност на употребяващите. При някои спортисти дори дози над 1000 мг дневно задържат незначителни количества вода и.не се предивзвикват феминизация, натрупване на мастна тъкан. Други от своя страна, още при първото поставяне на инжекция ампула тестостерон Testosterone Cypionate Max изпитват болка в зърната на гърдите. За тях е препоръчително да комбинират с допълнителен прием Нолвадекс и Провирон.

Приеманата доза Testosterone Cypionate е различна. От 250 мг седмично до 200 мг дневно. Препоръчителната разумна употреба е между 250 -1000 мг седмично. В случай, че дозата надвишава 500 мг е желателно да се  раздели на два приема седмично. Testosterone Cypionate Max влияе изключително много върху Хипоталамуса. Хипофизата получава сигнал за наличие на полов хормон тестостерон в организма и като обратна връзка изпраща сигнал към останалите жлези за намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради тази причина се препоръчва инжектиране с Testosterone 200mg за период не по-дълъг от 6-8 седмици. В  края на цикъла трябва да използва hCG. 3 инжекции от 5000 U.I се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни. Така се повлиява върху  потискането на собственото ендогенно производство.

Чрез обичайния след края на циклите с тестостерон прием на  hCG, Кломид и Нолвадекс се преодолява бързо появата на катаболна фаза и се възвръща повишаването на ендогенните нива на тестостерона.  Ако по една или друга причина  употребата на тези препарати се пренебрегне, то бързо ще настъпи загуба на натрупаната маса. Естествено, този негативен и неприятен ефект може да се избегне с употреба на  антикатаболни вещества и тестостерон стимулиращи препарати от типа на Кленбутерол, Хормон на растежа, Ефедрин. По-лек вариант е използване на меки анаболни стероиди от рода на Дека-дураболин, Примоболан, Винстрол. Нарастването на мускулна маса и увеличаване на обема и силата се постигат бързо и лесно с помощта на Testosterone Cypionate. Но задържането и съхраняването на качествени резултати е трудно.

По време на стероиден цикъл с Тесто 200 на Биотеч Фармацевтикал спортистите успяват да правят дори двуразови тренировки 6 пъти седмично, при това споделят за изумително изпомпване. Наред с увеличеното натоварване те се чувстват силни и възстановени. Причината за това се крие в способността на Тестостерон ципионат да повлиява възстановителните процеси в организма. Той стимулира регенерирането, влияе добре жизнения тонус, здравословното състояние, засилва допълнителния прилив на енергия и ускорява фазата на компенсация.

Нежеланите странични ефекти от ижектирането на Testosterone Cypionate Max са сходни с характерните нежелани реакции за всички останали силни андрогени. При продължителна употреба се наблюдават акне по гърдите, раменете и ръцете, задържане на вода, високо кръвно налягане. Те бързо отшумяват след края на цикъла с Тестостерон ципионат Testo 200 на Biotech. При комбиниран прием на антиестрогени се парират и и блокират появата на феминизация и гинекомастия. Сексуална хиперстимулация и чести ерекции са типични за началото на цикъла. При по-млади спортисти се открива преждевременно вкостяване и прекратяване процеса на израстване, вириализация. Сред другите обичайни странични ефекти са снижение на сперматогенезата, атрофия на тестисите и повишаване на агресивността. Последната може да се използва правилно към тренировките, а не хората наоколо. Макар това да е изключително трудно. Към това агресивно поведение се стига при прием на много високи дози, които причиняват т.нар. „Супермен синдром”.

В черния дроб Тестостерон ципионат се разгражда до химическо вещество, пъти по-слабо токсично от 17- алфа-алкилираните орални стероиди. Според проучванията на Дан Дъчейн, доза до 300 мг седмично не превишава съотношението 6:1 тестостерон / епитестостерон при спортисти, подложени на тест за допинг контрол.

Употребата на Тестостерон ципионат не е препоръчителна за жените. Ако по някаква причина се наложи употреба на Testo 200 на BioTech Pharmaceutical, то тогава максималния разумен прием е доза от 250 мг на 7-10 дена.

Важно е да се знае, че тестостерон е препарат номер едно увеличаване на мускулна маса и сила.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Testosterone Cypionate Max (MaxPharm) Тестостерон Ципионат”