trenbolone biotech Tren Acetate

Tren Acetate (BioTech) Тренболон на таблетки

50 таблетки по 25мг

87.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .
Производител:

Trenbolone или Параболан на таблетки на Биотеч Лабс в опаковка от 50 таблетки по 25мг. от директен вносител, с гарантирано качество и добра цена. Tren Acetate обезпечава качествена мускулатура, голяма сила и осигурява мускулен релеф.

Product Description

Тренболон ацетат на таблетки с популярно име Параболан на Биотеч Лабс се предлага от нашия сайт от директен вносител. Този продукт си извоюва добро име в спортните и фитнес среди последните години. Активното вещество Тренболон е производно на Нандролона. Tren Acetate обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат, родственник на Дека-Дураболина. Тренболон е малко по-андрогенен от Деката и е отличен препарат за основен стероиден цикъл. Относително високите му андрогенни свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Може да  бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие, че се приемат големи количества протеин.

Действие: Параболан (Tren Acetate) се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. Той не задържа вода като тестостерона или метандиенона. Тренболонът придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Тренболон притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Oт него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на така желаната качествена мускулатура.

Прием: Оптималната доза на Трен ацетат е от порядъка на 1 до 3 таблетки дневно като цикълът не бива да надвишава 8 седмици. Заради бързото си действие и сравнително кратък полуживот, седмичната доза ацетат се приема всеки ден по минимум една таблетка.

Странични ефекти: При прием на Тренболон ацетат Tren Acetate не се наблюдава гинекомастия, само при употреба над 8 седмици. Рядко предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е изключение. Възможно е евентуално по-агресивно поведение на използващите го, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Трябва да се отбележи, че тренболонът е относително хепатоксичен, затова се препоръчва употребата на протектори за черния дроб като Карзил, Essentiale Forte, a най-добрия вариант е Трансметил. 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Tren Acetate (BioTech) Тренболон на таблетки”