TRENBOLONE BASE (100MG/ML) TN PHARMA / Tренболон база

99.90 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .
Производител:

Aмерикански Тренболон (Trenbolone base), познат и като Androxine, като маслен разтвор в мултидозов флакон: 100mg/ml. Тренболон база се смята за „Краля на анаболите“. Действа много бързо и мощно без да ароматизира и без да задържа вода. Тренболон база е за всички, които държат на фармацевтично качество и търсят висок клас анаболни стимуланти.

Product Description

Tренболон база (Androxine) на американската фирма Tn-Pharma или Тренболон суспензия се ползва от тежкоатлети и културисти както за качване на мускулна маса така и за мускулен релеф. Флаконът съдържа 100мг. тренболон без добавен естер в 1мл. и се равнява на 10 ампули по 100мг. Американски тренболон -„Кралят на анаболите“- за всички, които държат на фармацевтично качество и търсят висок клас анаболни стимуланти!

Действие: Тренболон база е най-мощното и бързо средство за изключителни резултати- осигурява увеличаване на мускулната маса и забележителна сила- в най-кратък период от време. Тренболон суспензията е особено интересна за всички, които се стремят към елитна кондиция и бързо възстановяване след тежки тренировки и състезания. Тя стимулира мускулната тъкан да задържа азот, което служи като основа за създаването на протеин. Протеинът и азотът са база за мощно качване на мускули съпроводено от прогресивно изгаряне на мазнини.

Тренболон база увеличава значително производство на червени кръвни телца като изпраща допълнително кислород към мускулите. В резултат, културистите и бодибилдърите усещат максимална сила и издръжливост по време на тренировка. Най-голямото предимство на трен суспензията е обаче фактът, че качването на муксули не е съпроводено от задържане на вода. Ще постигнете твърд и естетичен вид, какъвто винаги сте искали.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “TRENBOLONE BASE (100MG/ML) TN PHARMA / Tренболон база”