Промо
trenbolone enanthate maxpharm-canadian

Trenbolone Enanthate Max (MaxPharm) Тренболон Енантат

10мл

120.00 лв. 99.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Канадски Тренболон енантат на MaxPharm с аптечно качество, произведен изцяло в санитарна среда за феноменални резултати. Тренболон придава изключителна твърдост и релеф на мускуатурата, увеличава ефективно силата и намалява ефективно мастните депа. Не случайно е наричан „Кралят на стероидите“!

Product Description

Обща информация за Trenbolone Enanthate Max на MaxPharm:

Канадски Тренболон Е (Тrenbolone Enanthate Max) на фармацевтичната фирма MaxPharm е уникален по рода си, разтворен в сусамово масло за многократно мускулно приложение. Естерът Енантат осигурява върхово освобождаване на стероида през първите няколко дни след инжекцията, последвани от постепенно намаляване на насищането до пълното му изчистване в рамките на около 2 седмици. В практиката се наблюдава, че Trenbolone Enanthate Max се прилага по-често с цел мускулен растеж, докато по време на диета (при чистене) и в предсъстезателна подготовка се предпочита по-бързо действащия естер тренболон ацетат.

Тренболон е безумно силен анаболен стероид, който ще Ви помогне килограм по килограм да качите чиста мускулна маса за рекордно късо време. Повишава азотния прием в организма, подобрява синтеза на протеин и силовото Ви ниво, така че в предсъстезателна фаза да изглеждате напомпан и същевременно супер дефиниран.

Действие: Trenbolone Enanthate Max е взаимозаменяем с Параболана (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate)  като и двата препарата осигуряват мощно натрупване на чиста мускулна маса. То е съпроводено в повечето случаи с по-голяма мускулна твърдост и релефност, увеличаване на силата и намаляване на мастните депа. За разлика от Нандролон, Тренболонът има двойни връзки на 9-та и 11-та позиция, които блокират ароматизирането, увеличават потенциала му за свързване с андрогенните рецептори и забавят обработката му в организма. Това го прави по-мощен и в андрогенно и в анаболно отношение от изходния Нандролон, а енантатният естер при 17-бета хидроксилната група в тренабола забавя  освобождаването на активното вещество от мястото на инжекцията.

Дозировка: Препоръчваме приема на трен енантат да е от порядъка на 1ml (200mg) do 3ml. (600mg) седмично.  

Тренболон (Trenbolone Enanthate Max) не ароматизира.

Странични ефекти: Поради факта, че тренболон не се превръща в естроген, при неговия самостоятелен прием не се наблюдават странични действия, типични за естроген съединенията като задържане на вода, обусловени от естрогена натрупване на мазнини, повишено кръвно налягане или гинекомастия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Trenbolone Enanthate Max (MaxPharm) Тренболон Енантат”