TRITRENABOL (200MG/ML) TN PHARMA / Тритренабол 

135.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .
Производител:

Тритренабол TN Pharma е нова формула на познатия микс от три тренболон естера. Този американски Tritrenabol се слави като един от най-добрите стимуланти за мускулен прираст. Доказано е, че Тритренабол 200 ефективно увеличава силата, размера и дефиницията на мускулите. Този Тренболон микс е за всички, които държат на безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти.

Product Description

Тритренабол на американската фирма TN Pharma (Тръстед Нутриентс) е нова формула на познатия Тренболон микс разтворен в сусамово масло. Флаконът за многократно приложение съдържа три естера тренболон-ацетат, енантат и база- в концентрация от 200мг. в 1 мл. Този тренболон на ТиЕн Фарма е за всички, които държат на висок клас анаболни стимуланти.

Действие: Наличието на ацетатен естер позволява бърз първоначален физиологичен отговор. Другите два естера Hexahydrobenzylcarbonate и Enanthate, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор чрез сравнително плавна абсорция. Тренболон е един от най-добрите анаболни препарати, който подпомага синтеза на протеин. Той предизвиква положителен азотен баланс, стимулира апетита и подпомага превръщането на белтъците в мускулна тъкан. В лабораторни условия е доказано, че Тренболон (Trenbolone) освен че увеличава белтъчния обмен, намалява отлагането на мазнини. Опитът е показал, че той е отличен анаболен стероид за увеличаване силата, размера и дефиницията на мускулите при съответен хранителен режим, богат на протеини и калории. Trenbolone допринася за изграждане на телесните тъкани и има антикатаболен ефект.

Стероидни схеми: Препоръчваме комбинацията на 1 ml. Tritrenabol TN на всеки два дни и 50мг. Стромба (Stanozolol) през ден или 50мг. Testovis (Testosterone propionate) на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Dianabol TN (Methandienone) на ден. В комбинация с 25mg. Anavar TN (Oxandrolone) дневно препаратът се използва за силова подготовка.

Дозировка: При прием от 200мг до 300 мг. седмично, Tritrenabol TN не уврежда черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. Тогава не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “TRITRENABOL (200MG/ML) TN PHARMA / Тритренабол ”