TURANABOL (100X10MG) TN PHARMA / Туранабол

85.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Американски Туранабол TN Pharma за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти. Туринабол TN гарантира феноменални резултати!  Turanabol дава сила, намалява мазнините и изгражда качествени и изразени мускули.Той съчетава в действието си най-доброто между Анавар и Дианабол (Methandienone).

Product Description

Turanabol на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) гарантира феноменални резултати.

Туранабол може да се окачестви като производно на Дианабола (Methandienone), но променената молекулна структура води до положителен баланс в характеристиките и действието му. Туринабол има значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабола и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект.

Действие: Той е 17-алфа алкилиран стероид. С Туранабол TN качването на мускулна маса няма да е така мощно, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира. Тези предимства на Туранабол осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавар. Всъщност, Туранабол се различава от Дианабола единствено по 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”.

Дозировка и прием: Оптималният прием na Turinabol TN е до 50мг. дневно или до 5 таблетки на ден. За разлика от анаболни стимуланти, този американски Туринабол не натоварва бъбреци и отделителна система- ще го установите по цвета на урината. 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “TURANABOL (100X10MG) TN PHARMA / Туранабол”