WINSTROL OIL (75MG/ML) TN PHARMA

105.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .
Производител:

Winstrol oil (Stanozolol) представлява флакон от 10мл. маслен разтвор за мускулно приложение. Винстрол TN съдържа 75мг. Станозолол в 1мл. Този американски винстрол е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимуланти.

Product Description

Winstrol oil на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от другите анаболи на пазара за стимуланти: флаконът съдържа 75мг. станозолол в 1 мл. Този маслен Винстрол на Ти Ен Фарма е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и висок клас стероиди.

Биохимично става въпрос за технология от най-висок клас, а именно за нова формула с удължено действие върху протеиновата обмяна, което е търсено и желано от всички. Winstrol oil TN повишава изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие. При синтетичното производство на този препарат са намалени до минимум нежеланите странични ефекти. В добавка към изгарянето на мазнини, масленият Винстрол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време, в цикъл от 30 до 45 дни.

Дозировка и прием:  Препоръчваме приема на Винстрол  TN Pharma да бъде поне 3 пъти седмично по 0,5 мл. Разтворът трябва да бъде затоплен до телесна температура преди да се постави инжекцията. Предимството на този маслен винстрол е, че може да се смеси с всички мастноразтворими медикаменти и може да се комбинира в една спринцовка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “WINSTROL OIL (75MG/ML) TN PHARMA”