TOSTREX SPRAY 5% (TESTOSTERONE)

99.90 лв.

В Наличност!

Етикет: .
Производител:

Tostrex Spray 5% представлява тестостерон спрей на американската компания TN Pharma. Използва се при понижени нива на тестостерон при мъже и жени. В резултат се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. Тострекс Спрей е подходящ за предсъстезателна подготовка на професионални спортисти.

Product Description

Tostrex  Spray 5% (Тестостерон за пръскане) е най-новата разработка на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) за локално приложение. Тострекс Спрей се използва както от мъже така и от жени и се резорбира непосредствено. Тестостерон за пръскане е решението за Вашите необясними оплаквания от безсъние и болки в стави и мускули. В резултат ще се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. След 3 дни ще забравите депресиите.

Действие на Тострекс Спрей 5%: Използва се като познатите слънцезащитни продукти-чрез пръскане и нанасяне по кожата. Попива бързо.

Области на приложение: корем, вътрешна страна на бедрата, рамене, горна част на ръце (трицепс). За локална, външна употреба. Tostrex Spray 5%  е много подходящ за предсъстезателна подготовка. Ефективно бори целулита.

Дозировка: Тострекс спрей 5% може да се използва ежедневно от до 3мл или до двадесет пръскания ( 1 мл. е равен на 7 пръскания). Препоръчва се да се прилага сутрин, след като тялото се подсуши добре след душа с хавлиена кърпа.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “TOSTREX SPRAY 5% (TESTOSTERONE)”