Тестостерон ципионат / TESTOSTERONE CYPIONATE (250MG/ML) MAXPHARM

60.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .
Производител:

Канадски Тестостерон ципионат (Testosterone cypionate) на MaxPharm е фармацевтичен продукт, на конкуретна цена! Във флакон от 10мл. маслен разтвор от гроздови семки. На тесто ципионат залагат масово спортуващите и културистите в САЩ. В Европа по-широко се използва тесто енантат. За всички, които искат да изградят сила и мускулна маса за късо време.

Product Description

Канадският тестостерон ципионат на MaxPharm е продукт с фармацевтично качество в многодозов флакон от 10мл. и концентрация от 250мг в 1 мл. На него залагат масово спортуващите и културистите в САЩ. В Европа по-широко се използва тестостерон енантата. И двата тестостерон естера са всъщност подобни в действието си. Използват се от хора, които искат да изградят мускулна маса и сила за късо време.

Действие: След инжектирането на Тестостерон ципионат следва бавно освобождаване на тестостерона в кръвта. С канадския тесто ципионат ще изградите солидна мускулна маса за относително късо време. Нарастването на маса се състои не само от чисти мускули, но и от задържане на вода. Положителният ефект от този процес се състои в известна защита на ставите. Това задържане на вода се основава на превръщането на тестостерон в естроген. Testosteron cypionate принадлежи към стероидите, които значително ускоряват възстановяването и съкращават времето до супрекомпенсация. Това дава възможност на много спортуващи да съкратят почивките между тренировките.  Ципионатът може да бъде доказан в кръвта до 3 месеца след прекъсване на приема.

Дозировка и прием: Препоръчваме приема на Тестостерон ципионат MaxPharm да бъде 2 пъти седмично по 1 ml. (250mg)  за спортни цели.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Тестостерон ципионат / TESTOSTERONE CYPIONATE (250MG/ML) MAXPHARM”