Тренболон енантат / TRENBOLONE ENANTHATE (200MG/ML) MAXPHARM

99.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .

Канадски Тренболон енантат на MaxPharm с фармацевтично качество, за феноменални резултати. Тренболон придава изключителна твърдост и релефност на мускулите, увеличава неимоверно силата и намалява ефективно мастните депа.

Product Description

Канадски Тренболон Е (Тrenbolone Enanthate) на фармацевтичната фирма MaxPharm е разтворен в сусамово масло за многократно мускулно приложение. Естерът Енантат осигурява върхово освобождаване на стероида през първите няколко дни след инжекцията, последвани от постепенно намаляване на насищането до пълното му изчистване в рамките на около 2 седмици. На практика тренболон енантат се прилага по-често за мускулен прираст, докато по време на диета (при чистене) и в предсъстезателна подготовка се предпочита по-бързо действащия естер тренболон ацетат.

Тренболон е безумно силен анаболен стероид, който ще Ви помогне килограм по килограм да качите чиста мускулна маса за рекордно късо време.

Действие: Тренболон Е е взаимозаменяем с Параболана (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate)  като и двата препарата осигуряват мощно натрупване на чиста мускулна маса. То е съпроводено в повечето случаи с по-голяма мускулна твърдост и релефност, увеличаване на силата и намаляване на мастните депа. За разлика от Нандролон, Тренболонът има двойни връзки на 9-та и 11-та позиция, които блокират ароматизирането, увеличават потенциала му за свързване с андрогенните рецептори и забавят обработката му в организма. Това го прави по-мощен и в андрогенно и в анаболно отношение от изходния Нандролон, а енантатният естер при 17-бета хидроксилната група в тренабола забавя  освобождаването на активното вещество от мястото на инжекцията.

Дозировка: Препоръчваме приема на трен енантат да е от 1ml (200mg) до 3ml (600mg) седмично.  Тренболон не ароматизира.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Тренболон енантат / TRENBOLONE ENANTHATE (200MG/ML) MAXPHARM”