Danabol Metandienone метан

Danabol (Balkan pharmaceuticals) Метандиенон

60 таблетки по 10мг

25.00 лв.

В Наличност!

Данабол е продукт съдържащ активно вещество Метандиенон. Метанът на Балкан Фарма е добър и качествен анаболен стероид, повишаващ осезаемо мускулната маса и сила.

Product Description

Данабол е търговко име на анаболен стероид с активно вещество Metandienone /Метандиенон/, познат също и под името Метандростенолон. Danabol е много ефективен за бързо покачване на мускулната маса и силата. Подходящ е както за напреднали така и за начинаещи спортисти и фитнес трениращи. Danabol /метан/ оказва силен ефект и действие върху изграждане и покачване на скелетната мускулатура, повишава мускулната маса и силата. Любим анаболен стероид на културисти и тежкоатлети.

Подобни на Danabol анаболни стероиди:

Alphabol (Метандиенон) Alpha Pharma
Мethandienone – Biotech
Methabolon Depot (метандиенон) Pharm tec
Мethandienone (Метан) Estopharma
Dianabol (Метан) Lipthai
Metanabol (Метан) NASpharma

С нормален прием и дози, леката ароматизацията на Данабола има своята положителна страна. Точно тази лека трансформация на тестостерона в естроген, прави Данабол толкова могъщ в повишаването на силата и масата. Внимание: имайте предвид, че с високите дози тази ароматизация става в наш минус и страничните ефекти започват да се проявяват.

Данабол има силно анаболно и андрогенно действие, мощен орален стероид, рязко покачва мускулната маса и силата. Има свойството да повишава апетита и да увеличава синтеза на белтъчини. При висока консумация на протеини и калории се наблюдава драстично повишаване на масата и силата за кратко време.

Поради умерената си водна задръжка, Метана не е добър избор в цикъл за релеф. В Цикъл за обем и трупане на мускулна маса, най-добрия вариант е комбинация на Danabol с Дека дураболин и Тестотстерон Енантат.

Нормален дневен данабол прием е от 20 до 50 мг. дневно, като при дози над 50-60мг започва да проявява страничните си действия като се повишава и водната задръжка. Метана не се препоръчва за продължителна употреба, понеже стероидните рецептори бързо се насищат и привикват с него, приема му над 6 седмици е неуместен.

Данабола е масово използван анаболен стероид, заради достъпната си цена и доброто действие без силно изразени странични ефекти. Използва се в почти всички спортни дисциплини, където телесните килограми не са от значение.

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят, че Метанът може да бъде открит и засечен в тялото до 6 седмици след последния прием.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Danabol (Balkan pharmaceuticals) Метандиенон”