dianabol max methandrostenolone-maxpharm-canadian

Dianabol Max (MaxPharm) Метандиенон

60 таблетки х 10мг

44.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Канадски Дианабол (Methandrostanolone) Dianabol Max на MaxPharm с фармацевтично качество и на конкурентна цена! За всички начинаещи бодибилдъри и спортисти Метан изгражда основата.

Product Description

Dianabol Max е анаболен препарат на канадската компанията MaxPharm, съдържащ метандиенон, известният по фитнес залите анабол – метан. Това е орален стероид, силно ефективен за качване на мускулна маса и сила с добра цена.

Dianabol Max е много по-мощен от еквивалентното количество тестостерон. Притежава по-бързо действие което води до драматичен растеж на мускулите. Метандиенон бързо увеличава протеиновия синтез и гликогенолизата в мускулните тъкани, което спомага за бързият растеж на мускулатурата. Поради свойството си да ароматизира частично (преобразуване на тестостерона в естроген), предизвиква задържане на вода в тялото. След спиране на препарата водната задръжка се връща към нормалните нива. Повишаването на естрогена в умерени граници и високите нива на тестостерон съдействат за голямото натрупване на мускулна маса. Затова анабола Метан е един от основните орални стероиди приемани от фитнес и културизъм трениращите за мускулен растеж и увеличаване на силата. Но когато се прекали с дневната доза, нивата на естроген също се повишават до степени които могат да доведат до странични ефекти.

Dianabol Max се използва от фитнес спортисти и атлети в цикъл за трупане на мускулна маса и сила. Метана може да покачи телесното тегло в мускулна маса с 3 до 5 кг на седмица когато се приема по време на висококалорична и богата на протеин диета. Препарата повишава апетита, но това не означава че трябва да се тъпчете с некачествена храна.

Приема на Dianabol Max е от 30 до 50мг на ден, в зависимост от телесните килограми. Честа практика при фитнес маниаците е употреба на висока доза. Това не е нито правилно, нито по-добре, може единствено да повиши риска от поява на странични ефекти.

При жени, дори и малки дози могат да доведат до силно изразени мъжки ефекти. Жените трябва да стоят настрани от това съединение.

Dianabol Max на MaxPharm се комбинира добре с почти всички анаболни стероиди. Трябва да се знае, че метана е 17-алфа алкилиран и в комбинация с други анаболи на таблетки, ще натовари черния дроб.

Най-добрата комбинация за маса с Dianabol Max е добавяне в цикъла на Тестостерон и Дека-дураболин.

Странични ефекти с Dianabol Max може да се проявят при високи дози и продължителна употреба като: Задържане на вода, акне, гинекомастия, депресия, повишена агресия, нервност, проблеми с простатата, чести – продължителни болезнени ерекции, намален брой на сперматозоидите, повишени нива на червените кръвни клетки и хемоглобина в кръвта, преждевременно сексуално развитие, когато се използва при по-млади момчета.

Подобни анаболни препарати

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Dianabol Max (MaxPharm) Метандиенон”