Преглед на количката „Stanazolol (BioTech) Стромба / Винстрол“ е добавен във вашата количка.
Промо
stanozolol BioTech Pharmaceutical

Stanozolol (BioTech pharmaceutical) Стромба

100 таблетки по 10мг

55.00 лв. 49.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Станозолол (Stanozolol) е името на Винстрола на Биотеч Фармацевтикал. Наричан Стромба или Станозолол, този винстрол е добър и работи добре в цикъл за релеф или за маса.

Product Description

Станозолол (Stanozolol) е търговското наименование на Биотеч Фармацевтикал на анаболния стероид Станозолол. Много спортисти го наричат Стромба, но е по-известен като Винстрол. Станозолол е добър анаболен стероид за качване на чиста мускулна маса, добре и ефективно работи в цикъл за релеф, подпомага изгарянето на мазнини поради свойството да дъжи сухи тъканите. Stanozolol има силно анаболно действие и няма изразени странични ефекти, което го прави любим стероид сред атлетите.

Подобни на Stanozolol BioTech Pharmaceutical анаболни препарати:
Stanozolol (Станозолол) Biotech
Stanobolon Depot (Винстрол таблетки)
Stanozolol – Estopharma

Основното действие и ефект на Stanozolol се изразява в повишаване на силата, покачване на чистата мускулна маса и увеличаване като цяло на физическите способности на индивида.

Повишаването на обема не е толкова драстично, но придобитата мускулна маса с Stanozolol е качествена и се запазва дълго време след спиране на цикъла. Станозолол има свойството да държи тъканите по сухи, което подпомага разграждането на мазнини.

Хубавото при Винстрола на таблетки е, че има свойството да намалява нивото на ГСХП /глобулино свързване на половите хормони/, което види до повишаване на свободният тестостерон в кръвта. Това прави препарата с високо изграждащи свойства.

Винстрол намира приложение еднакво добре в цикъл за релеф и за маса. Но по-честото му използване е в циклите за релеф.

Не е за подценяване и употребата му в цикли за покачване на мускулна маса.

Заради силното си анаболно действие и липсата на ароматизация, Стромбата е любим препарат в леката атлетика. Много рекорди са паднали благодарение употребата на Станозолол.

Намира добро приложение в спортове където е важно да се запазят килограмите но да се увеличат физическите възможности.

В зависимост от целите които искате да постигнете, Stanozolol може да се комбинира успешно с редица добри анаболни стероиди.

Ако правите цикъл за релеф, добра комбинация е Винстрол с Параболан, Примоболан и/или Мастерон.

В цикъл за качване на мускулна маса, Стромба работи добре с Тестостерон Енантат, Дека дураболин и/или Метан.

Винстрола на таблетки се приема в доза от по 30 до 70мг. всеки ден, като дневната доза се разделя на два приема през дена, заради късия полуживот на стероида.

Препоръчително е продължителността на приема да не надвишава 8 седмици.

След цикъл със Stanozolol прилагането на след стероидна терапия с тестостерон стимулиращи препарати като Кломифен цитрат и Прегнил е препоръчително.

Винстрол няма силни андрогенни свойства, поради което рядко се проявяват странични ефекти с този препарат.

В повечето случай всичко зависи генетичната предразположеност, от дозата и времето за което се приема Стромбата.

Най-често срещани странични ефекти са повишаване на LDL холестерола, мазна кожа, акне и ако сте генетично предразположен към косопад – избягвайте препарата (винстрола просто ще ускори процеса).

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Винстрол може да бъде открит и засечен в тялото до 3 седмици след прием на последното хапче.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Stanozolol (BioTech pharmaceutical) Стромба”