Промо
stanozolol max maxpharm-winstrol-стромба

Stanozolol Max (MaxPharm) Винстрол стромба

60 таблетки х 10мг

49.00 лв. 44.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .
Производител:

Канадска Стромба (Stanozolol Max) на фармацевтичната фирма MaxPharm е ТОП продукт на пазара! Познат и като Винстрол, този канадски станозолол се използва широко, тъй като дава високо ниво на мускулен растеж и намалява телесните мазнини бързо и сигурно.

Product Description

STANOZOLOL MAX е анаболен стероид с активен състав станозолол, препарат на компанията MaxPharm. Съединението е известно по фитнес залите като винстрол на таблетки или стромба. Stanozolol Max е орална версия на станозолол, високо ефективен анабол за подобряване на релефа или качване на чиста мускулна маса и сила. Поради доброто анаболно действие, липса на странични ефекти и добра цена, Stanozolol Max е предпочитан анаболен препарат от много атлети.

Обща информация за канадска Стромба (Stanozolol Max) MaxPharm: 

Този стимулант е един от любимите на много атлети. Активната съставка Stanozolol стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Както повечето анаболни стероиди, Стромбата е получена от хормона дихидротестостерон (DHT), изгражда плътна и качествена мускулатура, без да задържа излишна подкожна вода. Това я прави страхотен препарат за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се намалят телесните мазнини като същевременно се запазва мускулната маса.

Действие: В добавка към изгарянето на мазнини, канадският Станозолол e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. Подобрява качеството на мускулите, подобрява органичните процеси, които свързват мазнините с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Stanozolol Max не ароматизира и не задържа вода.

Дозировка и стероидни схеми: Приемат се от 2 до 5 таблетки дневно в зависимост от целите и теглото Ви, т.е. от 20мг. до 50мг. всеки ден. Често се използва с други стероиди в зависимост от желания резултат.

В цикъл за мускулен релеф се комбинира с Тренболон ацетат (Trenbolone acetate) MaxPharm, Мастабол 200 TN (Drostanolone propionate) или Болденон 300 (Equipoise) MaxPharm. Такива комбинации помагат за сепарацията и „нацепения“ вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

За мускулна маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като Dianabol МaxPharm, Тестостерон пропионат MaxPharm (Testosterone propionate), Анаполон MaxPharm (Oxymetholone) или Дека-Дураболин MaxPharm (Nandrolone decanoatе). Тук канадският Stanozolol Max ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

Подобни анаболни стероиди:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Stanozolol Max (MaxPharm) Винстрол стромба”