TN-TROPIN 45 IU (15MG) TN PHARMA

239.00 лв.

В Наличност!

Етикет: .
Производител:

Американски хормон на растежа TN-Tropin на фармацевтичната компания TN-Trusted Nutrients с безкомпромисно качество, ТОП цена! Tn-Tropin гарантира изключителни резултати.Този фармацевтичен хормон на растежа (HGH) намалява мазнините и подпомага изграждането на мускулен релеф. Растежният хормон се използва в професионалния спорт, а все повече хора го възприемат като средство за по-качествен живот.

Product Description

TN-Tropin е американски хормон на растежа. Хормонът на растежа (HGH), познат и като Somatropin, е комплексен хормон от протеинов тип. Oтделя се от предния дял на хипофизата (аденохипофиза). Неговата основна роля е да стимулира клетъчния растеж, клетъчната репродукция и регенерация. Растежният хормон може да взаимодейства с всички типове клетки в човешкото тяло. Например, може да възпроизвежда или регенерира мозъчни клетки. Растежният хормон е протеин, който е съставен от 191 аминокиселини, които са сглобени в една полипептидна верига. Често се предписва на деца, които страдат от смущения в растежа, или на възрастни, които имат недостиг на растежен хормон. В последните години нарасна популярността на хормона на растежа като средство за терапия на възрастови изменения. Днес се приема от много хора като ключ към забавяне на стареенето (anti-aging).

Съдържание: TN-Tropin представлява 15мг. Соматропин – 45 единици – в една ампула с прах и разтворител за подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на приемащия го.

Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез. Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “TN-TROPIN 45 IU (15MG) TN PHARMA”