Преглед на количката „Somatropin Canada (Canadian Pharmaceuticals) Соматропин“ е добавен във вашата количка.
Промо
Хормон на растежа AVIVA HGH

Американски хормон на растежа AVIVA 40iu

40iu 13,4mg

220.00 лв. 160.00 лв.

В Наличност!

Хормон на растежа AVIVA (Авива) 40iu е с американски произход и гарантирано качество. Aviva USA 40iu се използва за подмладяване и изчистване на мастните депа. Професионалните спортисти го използват за покачване на чиста мускулна маса и орелефяване. Хормон на растежа Aviva е един от най-силните хормони и затова е много предпочитан сред родните боди билдери, търсещи добри резултати на достъпна цена.

Product Description

Действие на Хормон на растежа AVIVA:

Хормон на растежа AVIVA (Авива) 40iu е фрагмент на молекулярната структура на хормона на растежа (HGH). Този пептид активира процеса на изчистване на мазнините, блокира образуването на нови мазнини, не оказва негативно въздействие върху човешкия организъм и увеличава размерите на мускулите неколкократно. Препаратът не води до инсулинова зависимост и не влияе на съдържанието на захар в кръвта. Хормонът на растежа (HGH) е основният източник на подмладяването или казано по-друг начин – прекратява стареенето.

Прием на Хормон на растежа AVIVA:

Приемът на Хормон на растежа AVIVA изисква точни дозировки, зависещи от натовареността на деня – тренировъчни дни, дни на почивка и други. Оптималната дневна доза е в рамките на до 1000мкг. Препоръчва се прием от около 2-4 месеца, като за да се осигурят оптимални комфортни условия за действието на препарата, за изгаряне на мазнините, е препоръчително, да се спазва диета и да се употребява достатъчно количество протеин

Странични ефекти aviva 40iu:

Хормонът HGH на американската компания Авива е напълно безвреден препарат. Той с успехи може да се употребява от жени, дори и в голяма степен се среща при лечение на затлъстяване.
Препаратът не предизвиква алергична реакция и странично неразположение за организма на атлета. Това позволява използването на веществото от атлети от различни възрастови, физиологични и теглови групи.

Хормонът се съхранява при ниска температура от 2 до около 6 градуса. Може да се съхранява в хладилна камера до 15 дена, без загуба на ефективността му.

Производител: Aviva Systems Biology

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Американски хормон на растежа AVIVA 40iu”