Преглед на количката „Американски хормон на растежа AVIVA 40iu“ е добавен във вашата количка.
Промо
Humatrope, Хуматроп

HumaTrope 72 iu /Хормон на растежа/ Хуматроп на Lilly S.A.

72 IU

900.00 лв. 649.00 лв.

В Наличност!

Производител:

Аптечният хормон на растежа на Lilly Icos се нарича Хуматроп или още соматропин, получен по пътя на т.н. „Рекомбинантна ДНК технология“. Humatrope е растежен хормон от 72 IU (единици), 5мг. и се произвежда за фармацевтичната мрежа от швейцарската компания Lilly.

Product Description

Растежният хормон Хуматроп или HumaTrope е от препаратите, за които се говори все по-често. Преди години това беше препарат, недостъпен за хората, занимаващи се с фитнес и бодибилдинг на аматьорски начала. Поради редица фактори той вече е достъпен за широката аудитория.
НАЧИН НА УПОТРЕБА


Хормонът на растежа Humatrope или Хуматроп / Соматропин
може да се взема веднъж дневно, сутрин преди закуска или преди лягане на празен стомах. Сутрин, когато сте в  състояние на ниска инсулинова актив­ност, е най-подходящото време за получаване на по-добър ефект от растежен хормон Humatrope или Хуматроп / Соматропин. През нощта може да се възползвате от естествените процеси по време на сън, за да изчистите мазнините и да се сдобиете с повече мускули.

Големите билдери си пра­вят локални инжекции от хормон на растежа Humatrope или соматропин в проблемните области, за да се отърват от мазни­ните там. Например, някои момчета си бият по една инжекция в долната част на гърба преди състезание, за да се възползват от локалното изчист­ване. Можете да си правите локални инжекции почти навсякъде по тялото. Ако момчетата си инжектират пове­че от 6IU дневно, разпределят тази доза на три пъти дневно. Някои от световните топ билдери обаче вземат no 15IU дневно преди състезание, за да уско­рят наистина изгарянето на мазнини­те.

Някои билдери  ползват по 3IU дневно, други по 8IU. Но тъй като GH(растежен хормон) предизвиква състояние на инсули­нова реакция, всичко над 8IU е абсурд­но.

Обикновено се инжектира на 5 см под кожата. Мнозина си сла­гат само по една доза, за­щото се страхуват от игли. Повече­то от билдерите обаче са по-смели и се инжектират хормон на растежа два пъти дневно. Това е по-добрият начин за постигането на по-високи резултати.

Хуматроп или соматропин е 72 единици по 24мг. човешки растежен хормон. Пълнителите съдържат още манитол, глицин и двуосновен натриев фосфат. Всеки пълнител съдържа и спринцовка от 3.15мл стерилен разтворител, съдържащ м-крезол, дестилирана вода и глицерол.

Никога не използвайте във Вашата писална от растежния хормон и други лекарствени вещества.

Растежният хормон е протеинов хормон, произвеждан в лаборатория, но има същите свойства и структура, като хормона на растежа, който се произвежда в човешкото тяло.

Хуматроп / Humatrope или соматропин, се използва с лечебна цел при възрастни, които са имали недостиг на растежен хормон в детска възраст или в резултат на други причини.

Съхранявайте Хуматроп / HumaTrope в хладилник при температура от 2 до 8C.

Растежният хормон Хуматроп не бива да се употребява от бременни, кърмачки, хора, алергични към някоя от съставките, и не на последно място – да не се употребява без лекарско предписание или съвет от специалист.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “HumaTrope 72 iu /Хормон на растежа/ Хуматроп на Lilly S.A.”